„Netflix“ се отказа от сериал на Меган Маркъл

14:00, 02 май 22 / Любопитно 25 2049 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

За да намали разходите си, Netflix отмени разработката на Pearl - анимационен сериал, създаден от Меган Маркъл. Проектът на съпругата на британския принц Хари е един от няколкото, от които стрийминг гигантът се отказва.

Миналия месец „Netflix“ отчете рязък спад в броя на абонатите си и сподели опасения, че още милиони могат да се откажат от услугата. Това намали пазарната стойност на компанията с повече от 50 млрд. долара, а експертите предупредиха, че тя ще се бори да се върне на пътя към успеха си.

Archewell Productions - компанията, създадена от херцога и херцогинята на Съсекс, обяви миналата година, че Меган ще бъде изпълнителен продуцент на Pearl. Планираше се сериалът да се съсредоточи върху приключенията на 12-годишно момиче, което се вдъхновява от влиятелни жени в историята, пише „Мediapool“.

Нов комедиен сериал за британското кралско семейство

Netflix обаче потвърди, че ще продължи да работи по други проекти с Archewell Productions“, включително документална поредица, наречена „Heart of Invictus“. Сериалът ще разказва историята на атлетите, които се състезават в игрите „Invictus“ за ранени ветерани - чието първо издание бе открито от нея и принц Хари в Хага по-рано тази година.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама