Лейди Гага пуска нова песен за филма „Топ Гън: Маверик“

16:00, 01 май 22 / Любопитно 25 2294 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Лейди Гага пуска нова песен към филма „Топ Гън: Маверик“, съобщи ЮПИ.

Певицата и актриса съобщи в Instagram за новия си сингъл „Hold My Hand“ от саундтрака на дългоочакваната кинопродукция.

Когато написах тази песен за „Топ Гън: Маверик“, не осъзнавах множеството ѝ пластове, преминаващи през сърцето на филма, през моята психика и през естеството на света, в който живеем“, написа 36-годишната изпълнителка.

Тя благодари на звездата от „Топ Гън: Маверик“ Том Круз, на режисьора Джоузеф Косински и на композитора Ханс Цимер за съвместната работа.

Лейди Гага - неузнаваема заради ролята ѝ в нов филм

Тази песен е любовно писмо до света по време на и след едни много трудни времена. Отдавна искам да я чуете“, написа още Лейди Гага, цитирана от БТА.

„Топ Гън:Маверик“ е продължение на „Топ Гън“ от 1986 г. Филмът с участието на Том Круз, Майлс Телър, Дженифър Конъли, Ед Харис и Вал Килмър. Продукцията, чиято премиера бе отлагана няколко пъти заради пандемията, ще бъде представена извън конкурсната програма на кинофестивала в Кан през май и излиза по кината в САЩ на 27 май.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама