„Слуга на народа“ със Зеленски ще се излъчва и в България

15:20, 06 апр 22 25 2753 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

„Нова Броудкастинг Груп“ е купила правата и ще излъчи хитовия сериал „Слуга на народа“ с участието на Володимир Зеленски, похвалиха се от медийната компания. Тя е закупила и трите сезона на сериала, както и едноименния филм.

До голяма степен именно благодарение на сериала Володомир Зеленски дължи огромната си популярност в родината си. Политическата сатира го представя в другото му амплоа – на актьор и продуцент. След огромния успех на сериала, през 2019 г. той е избран за държавен глава на Украйна, въпреки че няма никакъв политически опит. Точно както се случва и с героя му в сериала.

Комедийната поредица, превърнала се в истинска сензация, ще започне да се излъчва по Нова телевизия от 18 април всяка делнична вечер в 23:30 ч.

Сюжетът на сериала разказва какво се случва, когато обикновен и принципен човек е избран за президент. В политическата сатира Зеленски се превъплъщава в скромния и свит учител по история Василий Голобородко, който се бунтува срещу мизерията в страната си. Гневът му привлича голям брой последователи, които започват да събират пари, за да организират президентската му кампания. За всеобща изненада Василий печели изборите, а поредицата проследява новия му живот като президент.

Телевизионната поредица има огромен успех в Украйна, където е сред най-гледаните сериали.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама