„Господата от футболния Гранде лукс отдавна нямат връзка с реалността“

11:10, 03 апр 22 / Спорт 25 1424 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Господата от футболния Гранде лукс отдавна нямат връзка с реалността. Това коментира бившият капитан на националния отбор и член на екипа на Димитър Бербатов Стилиян Петров във последният протест пред сградата на БФС, както и сегашното ръководство на футболната централа.

В четвъртък в Бояна се събраха клубове от цялата страна, които изразиха недоволството си срещу сегашния президент Михайлов и неговото управление, а деца замеряха с кивита пред сградата на футболния съюз. 

На протест: Кивита полетяха към БФС

По думите му БФС забранява футбола на всеки, мечтаещ за повече от дъното. А всяка поява в обществото на хората от досегашното ръководство е предварително обмислена, за да не бъдат линчувани. 

Защо свободата и независимостта пораждат страх в БФС... криещите се - в лукса на Доха, в Гранде кабинета, в Гранде бара... не се допускат вече в обществото. Всяка една тяхна поява е предварително подготвена и планирана, за да не ги линчува. Или лична среща с определени клубове, кметове и темподобни. Кога ще ги видим сред изстрадалите хора, кога ще ги видим на рушащите се стадиони на клубовете от българския футболен елит, кога ще ги видим сред нормалните хора из страната? Никога! Всяко тяхно участие в обществения живот вече е изкуствено!

Защо децата хвърляли и обиждали? Задайте този въпрос към господата от футболния Гранде лукс, които отдавна нямат връзка нито с реалността, нито с хората от народа. Това е въпрос само и единствено към тези самозабравили се господа, които се държат като еднолични собственици на футбола, и са готови да го забранят на всеки, който дръзне да мечтае за нещо по-добро от дъното. Нека господата, криещи се от хората, до знаят - доматите, кивитата, прасковите и яйцата са за тях, по тях…срещу тях. Тези хора, тези деца, които вие обиждате и изхвърляте от футбола, са свободомислещи и независими от цялата помия и начин на работа от БФС. Вече има свободомислещи, независими, безстрашни, свободни хора, борещи се за бъдещето - своето, на техните деца и на българския футбол! А бъдещето няма нищо общо с вас!“, написа той в социалните мрежи.

Михайлов за протестите пред БФС: Това ли е най-важното?

Това ли е най-важното? Подобни неща за колонката на Euronews – No comment. Не ми е на нивото да коментирам. Който използва деца по този начин, той носи тази отговорност. Какво да протестират? Хората, които го организират, те трябва да носят отговорност и има органи в тази държава, които трябва да вземат мерки за тях. Винаги може да има протести, когато са организирани от определена група хора”, така президентът на БФС Борислав Михайлов коментира протестите от тази седмица.

Михайлов се прибра от Катар, където изгледа мачовете на националния отбор на България срещу домакините на Мондиал 2022 и световните вицешампиони от Русия – Хърватия, загубени с по 1:2, след което участва в Конгреса на ФИФА.

„Имаше индивидуални грешки. Можехме да завършим и двата мача наравно, дори с Хърватия да спечелим, както се развиваше двубоят. В първия мач доста слабо играхме. Във втория момчетата се постараха, така че лично аз съм доволен, защото това е на хубаво място, 10-дневен лагер на хубави стадиони, хубави условия. Надявам се треньорите да са си взели поуките”, добави Михайлов, цитиран от БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 И.Ангелов 12:17, 03 апр 22

... и кой каза - " у-вол-не-ни-ееееееее !!!!!!" Вече нямаш полезен ход, пияна насадена марионетка !!!!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама