„Те сами ще се изпотрепят“: Борисов забрани вот на недоверие срещу правителството

13:20, 02 апр 22 / Политика 25 2166 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Бившият премиер Бойко Борисов нареди на парламентарната група на ГЕРБ да не внася вот на недоверие срещу правителството на Кирил Петков.  

„Няма вот. Българите трябва да видят да видят двуличието на Слави, Корнелия, тези от „Да, България“, каза Борисов.

Вот на недоверие не трябва да внасяте, това ще ги консолидира“, заръча Борисов на сбирка на организацията във Варна. Според него партиите в коалицията са в етап „да се изпотрепат“, като даде за пример кандидатурите за управител на БНБ на Андрей Гюров от „Продължаваме промяната“ и Любомир Каримански от „Има такъв народ“, предаде „Дневник“.

„Тихомълком само се сменят зам.-министри, не ви ли прави впечатление в Министерството на земеделието...Не е смешно, тъжно е, това е промяната, това промениха. Така подлъгаха хората, с този меморандум, който подписаха за 1 млрд. долара. Ако ДАНС са ги проверили през търсачката в Google, то излиза само корупция. Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията. Повече той не може да каже думата корупция, с един меморандум за 1 млрд. долара се замазаха и приключиха“заяви Борисов, цитиран от БГНЕС.

ДАНС проверява фирмата, с която подписахме меморандум за 1 млрд. лв. инвестиция

На присъстващите в залата той каза да не викат „Оставка“ на правителството, тъй като „тези трябва да останат докато станат 0%, за да се изчисти България от тях“.

Според Борисов „президентът вече като дявол от тамян се пази от тях“. Той добави, че в един момент и президентът Румен Радев ще разбере, че е нужно обединение, намаляващо омразата и отново повтори, че вот на недоверие не трябва да има.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 4
1 Анонимен 15:44, 02 апр 22

.

2 Анонимен 15:46, 02 апр 22

И да стане нещо вашите шансове да нулеви

3 Да, ама не 16:55, 02 апр 22

ГЕРБ са Мафия.

4 John Dutton 05:03, 03 апр 22

Тиквенщайн, скрий се

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама