Наистина ли Иранският Хълк е толкова голям, колкото изглежда? 

20:05, 30 мар 22 / Любопитно 25 3927 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Иранският бодибилдър и щангист Саджад Гариби, по-известен като Иранския Хълк, от години удивлява своите фенове с необичайно огромното си тяло. Благодарение на снимките си, той е истинска звезда в социалните мрежи и десетки потребители коментират за начините, по които е постигнат този резултат. 

Неговият противник Мартин Форд, с когото му предстои да се състезава на ринга в Лондон на 30 април, обаче, заподозря, че Гариби използва Photoshop, за да постигне ефекта на комиксовия герой Хълк. 

„Не беше това, което очаквах. Мисля си, че просто е заблудил света с Photoshop. Да го видиш на живо не е толкова впечатляващо, колкото на снимка. Дребен е, не прилича на този, за когото се представя. Да, над 110 кг е, но не е страшен. Очаквах да е поне двоен“, разказа Форд, като визираше срещата им в Дубай преди месец, когато мачът беше обявен. Тогавата двамата се спречкаха и едва не се стигна до бой по време на пресконференция. 

Мартин Форд също е впечатляващ. Висок е 2,04 м и тежи 150 кг, като има успешна кариера като културист и актьор. Също така е участвал в поредица състезания „Най-силният мъж на света“.

Саяд Гариби пък нашумя с желанието си да му бъде разрешено сам да се разправи с терористичната група ИДИЛ. Той е висок 188 см и тежи 180 кг., пише bTV. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама