Гунчева определи написаното от нея като шега

11:11, 30 мар 22 / Политика 25 1455 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Аз мисля, че един ироничен пост беше доста неправилно разбран. На първо място повечето не осъзнават, че точно в същия ден Русия каза, че всеки, който изпрати оръжия, което тя е предоставила на свои държави, които е смятала за братски, то ответният удар няма да закъснее. Това обясни депутатът от „Възраждане“ Елена Гунчева, след като Спецпрокуратурата започна проверка срещу нея заради нейна публикация в социалните мрежи.

Спецпрокуратурата проверява български депутат за предателство

Аз просто казах какво може да се случи, ако България на практика обяви война, като изпрати оръжие в Украйна. Това е един много сериозен проблем и аз мисля, че неглижирането му вече е приравнено към държавна измяна. Кога се прави умишлено такъв скандал? Когато има нещо важно, което не трябва да бъде забелязано. А кое е важното? Важното е, че след няколко дена изтича срокът на мораториума върху цените в енергетиката", обяснява Гунчева пред Bulgaria ON AIR.

Тя заявява, че ще се съобразява с постовете си в социалните мрежи, но ще продължава да стои зад своите убеждения.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама