„Турски поток“ е добър пример за корупция“

08:34, 25 мар 22 / Политика 25 1981 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

„Корупцията е един от инструментите за влияние на Путин в България. Турски (руски) поток е добър пример - корупция, джипове на „Аркад“, три милиарда от нашите пари, изхарчени за чужда тръба! Това беше част от дискусията ни с президента Байдън тази вечер“. Това написа премиерът Кирил Петков във Facebook и публикува снимка, на която се ръкува с американския президент Джо Байдън.

Съпругът на Арнаудова: Джипът ни е от фирмата, строила „Балкански поток“

Двамата се видяха на съвместната сесия на евролидерите с държавния глава на САЩ, която се проведе в рамките на редовното заседание на Европейския съвет. Във фокуса на сесията е подкрепата за Украйна и засилване на трансатлантическото сътрудничество в отговор на агресията от Русия.

Месец след началото на войната: Световните лидери подкрепиха Украйна

Позицията на България е, че войната, водена от Русия срещу Украйна, е огромен конфликт със значителни глобални последици. Премиерът Кирил Петков е на мнение, че държавите членки на ЕС и НАТО трябва да продължат да бъдат единни и решителни в своя общ отговор към непровокираната руска агресия, съобщи правителствената пресслужба.

Международната подкрепа за устойчивостта на Украйна трябва да продължи. Приоритет за България е предоставянето на необходимата хуманитарна помощ и безпрепятствен достъп на бягащите от войната до безопасни дестинации. Страната ни вече е дала подслон на над 50 000 украинци. България е една от страните, която най-бързо структурира оперативна координационна група и секторни звена за справяне със ситуацията", съобщиха от Министерския съвет.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

 

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 09:59, 25 мар 22

Турски поток е добър пример за национално предателство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама