ЧЕЗ сменя името си

11:32, 10 мар 22 25 1965 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Новото име на дружествата на ЧЕЗ в България от края на април 2022 г. ще е „Електрохолд“.

Операторът на електроразпределителната мрежа в Западна България – ЧЕЗ Разпределение, ще се нарича Електроразпределителни мрежи Запад АД (ЕРМ Запад АД). Освен смяна на имената дружествата от групата ще представят нова корпоративна идентичност и нов брандинг.

Електрохолд България ЕООД ще е правоприемник на ЧЕЗ България ЕООД, Електрохолд Продажби АД - на ЧЕЗ Електро България АД, Електрохолд Трейд ЕАД ще е името на ЧЕЗ Трейд България ЕАД, а дружеството за осигуряване на ИКТ услуги ще се нарича Електрохолд ИКТ ЕАД. Съгласно нормативните изисквания акционерите на двете дружества - ЧЕЗ Разпределение България АД и ЧЕЗ Електро България АД, ще гласуват новите имена и лога на общи събрания в края на април. Ребрандирането на компаниите ще стартира след одобрение от акционерите. Това е поредна стъпка в стратегията на Еврохолд България АД след придобиването на седем компании на чешката ЧЕЗ Груп в България през юли 2021 г.

Новата идентичност отразява приемствеността в историята на дружествата, като същевременно подчертава корпоративната им принадлежност. Тя е изработена в съответствие със съвременното разбиране за динамично развиваща се компания, която осигурява енергия, дигитализира мрежата си, инвестира устойчиво и работи за подобряване качеството на живот. Брандингът символизира основните ценности на дружествата на „Електрохолд“ - професионализъм, отговорност, ефективност, стабилност, доверие и иновативност.

Новият имидж на компаниите от групата ще се гради не само на промени в корпоративния визуален стил, но и в още по-усилена работа за повишаване на клиентската удовлетвореност и изграждане на доверие, широко навлизане на електронното обслужване, модернизация и дигитализация на мрежата, стратегия за въвеждане на иновации в крак с промените в сектора, устойчиво развитие и инвестиции. Смяната на имената и логата не налага клиентите да предприемат никакви допълнителни действия.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама