Костадинов със забрана да влиза в Украйна

15:40, 07 мар 22 / Политика 25 4424 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов е с черен печат в паспорта и със забрана да влиза в Украйна за 10 години. Това съобщи самият той на пресконференция. Костадинов уточни, че при извеждането му към Молдова му е обяснено, че трябва да бъде благодарен, че не е разстрелян.

Причината - украинското контраразузнаване получило информация от българското разузнаване, че е председател на проруска партия.

Петков към Костадинов: Като си такъв мъж, защо не си в Одеса?

Костадин Костадинов се отбил до Болград, Украйна, при свое посещение в Молдова за 3 март. Не споделил за решението си нито на семейството си, нито на колегите си от „Възраждане“. Един час бил с насочен към него автомат, разказа още той.

Моето правителство ме предаде, подписа ми смъртната присъда“, заяви Костадин Костадинов, цитиран от bTV. Той каза още, че може да няма документиран износ, но България изнася оръжие към Украйна. „Правителството ни вкарва във война“, допълни лидерът на „Възраждане“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 18:13, 07 мар 22

На тоя трябва да му се забрани и влизане в България. Направо с онази Гунчева да си ходят в Русия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама