Републиканци за България печели местните избори във Ветрен дол

20:40, 06 мар 22 / Политика 25 1288 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

След изключително оспорвана надпревара ПП „Републиканци за България“ печели местните избори в село Ветрен дол. Димитър Христосков е новият –стар кмет на Ветрен дол.

С 291 гласа Димитър Христосков печели кметската надпревара срещу кандидата на ПП и БСП Александър Андреев с 285, а кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Нина Георгиева не стигна до балотаж.

Републиканци за България победи статуквото. Христосков е изключително благодарен на жителите на населеното място, че излязоха в неделния ден и отидоха до урните, за да упражнят правото си на глас и да го подкрепят“, посочват от партията. 

Цветанов: България се нуждае от силно дясно, което да дава решения

„Ветрен дол има един демократично избран кмет, който ще продължи да работи за доброто на ветрендолци. Димитър Христосков ще надгради постигнатото до момента през последните години като кмет на населеното място и ще се стреми жителите на селото да живеят достойно“, пишат още те. 

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и областният координатор на партията за Пазарджик Атанас Шопов поздравяват Димитър Христосков с постигнатия резултат и благодарят на гласоподавателите за доверието.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама