Какви са предимствата на онлайн бързи кредити?

18:10, 24 фев 22 / Любопитно 25 4394 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Животът ни днес е много променлив и динамичен, което е предпоставка за поява на внезапни и неочаквани разходи, които трябва да бъдат посрещнати от финансова гледна точка. Поради невисоките доходи на голяма част от българското население, често се стига до прибягване на изтеглянето на онлайн бързи кредити. Какви са предимствата от използването на подобни услуги и как да се възползваме?

Какво представляват онлайн бързите кредити?

Подобен тип кредитиране обикновено се предлага от специализираните небанкови и микрофинансови организации, фирми и компании. Кандидатстването обикновено се извършва изцяло онлайн чрез посещение на сайта на компанията, където са изложени всички условия за одобрение и получаване на заем. В други случаи се изисква изтегляне и инсталиране на специално приложение в смартфона, с което запознаването с дейността на компанията и достъпът до условията за кандидатстване е бързо и лесно, само с два клика.

Характерна особеност на подобни онлайн кредити са малките суми – от 200 лв. до 5000 лв. Институциите за микрокредитиране са изключително гъвкави, тъй като дават възможност на клиента самостоятелно да определя размера на сумата за изтегляне и времето за нейното изплащане. Това се постига чрез специални калкулатори, мигновено изчисляващи месечната вноска и общата дължима сума, съобразно посочената сума и срок. Това позволява предварителна информираност и възможност за по-адекватно планиране на разхода.

Какви предимства осигуряват на кредитополучателя?

Бързите онлайн кредити днес са сред най-обсъжданите в интернет пространството, тъй като дават широка гама от предимства на хората, имащи нужда от спешни пари.

Ето някои от най-забележимите преимущества при използване на онлайн кредити:

- кандидатствате без доказване на доходи – за възползване от услугата, кредиторът не изисква предоставяне на документи, доказващи размера на месечния доход;

- почти веднага получавате нужните ви средства – одобрението на кандидатурата обикновено отнема минути (около 6 мин.) и е особено полезно при спешна нужда от пари;

Онлайн Кредити  https://cashcredit.bg/

- клиентите се възползват от програма лоялност кешбек – кредитните компании се грижат за лоялните си клиенти и ги награждават за това. При всяка навреме внесена вноска се трупат точки, подходящи за прилагане на отстъпки при плащането на последната вноска или за усвояването на паричния им еквивалент, след пълното погасяване на задължението;

- възможност за участие в специален „Кеш Клуб“ – всеки лоялен клиент получава различни отстъпки и подаръци за своята коректност към компанията.

В кои случаи е препоръчително да се използват?

В много голяма част от случаите бързите кредити онлайн са подходящи за погасяване на нововъзникналите неотложни нужди, като покупка на нова техника, когато са необходими пари до заплата или за почивка. Много често подобни услуги са в помощ на хората, които използват колите си за пътуване и е необходимо извършване на спешен ремонт.

Какви са изискванията за кандидатстване?

Фирмите за кредитиране нямат особено големи изисквания към кредитополучателите, което е свързано с поемания по-голям риск и поради тази причина подобни услуги са с повишена лихва, в сравнение с банковите заеми. Въпреки това кандидатите за бързи кредити могат да се надяват на сигурен заем без доказване на доход, изцяло онлайн дори и с лошо ЦКР и без посещение на офис на компанията. При желание за посещение на място, в сайта на компанията трябва да има карта на близките до вас офиси. 

Важно е да се спомене, че от подобни кредити могат да се възползват само лицата, навършили 18 години и които са пълноправни граждани на страната. В този случай не се налага търсенето на поръчители и изпълнението на много и най-различни условия, както е при банките.

*Съдържание от cashcredit.bg

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Nathantut 23:45, 08 апр 23


Thanks! I like this!
what is the best write my essay site help i can t write my essay essay writer website

2 Ernastmum 08:13, 05 авг 23


Wonderful information. Many thanks.
essay writing service usa personal statement writing service essay writing service uk cheap

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама