„Във ВМРО не влизат пикльовци“: Каракачанов защити Джамбазки

10:24, 19 фев 22 / Политика 25 1609 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

ЕС се превръща в Съветския съюз, когато дори ти беше забранено да казваш и да мислиш нещо различно. Това обяви почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов във връзка със скандала в Европейския парламент, породен от жест на Ангел Джамбазки, приличащ на нацистки поздрав.

Отправял ли е Джамбазки нацистки поздрав в ЕП?

Каракачанов определи скандала като „перверзия“. По думите му европейските институции се опитват да скроят номер на Джамбазки, защото той защитава политиката на Унгария и Полша, срещу които е насочен „ултралиберален натиск“.

Джамбазки стана един от съпредседателите на ВМРО след напускането на Красимир Каракачанов. На въпрос дали е оставил партията в добри ръце, бившият лидер отговори, че ако един човек е по-емоционален, това не е престъпление.

Край на ерата Каракачанов: ВМРО с трима съпредседатели

Във ВМРО не влизат пикльовци, които правят кариера. В много от партиите отиват гелосани момченца и момиченца, повтарят като папагали, за да си направят кариерката. Ако някой е по-емоционален, това не е престъпление. Един мъж трябва да има емоция в него, а не да мълчи и да навежда глава“, каза Каракачанов в ефира на bTV.

Той определи наследника си като добро момче.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 15:43, 19 фев 22

Стана министър и всичко забрави защото му беше добре да папа а сега е едоволен търбуха му ще отънее

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама