Големите кавички: „Снимал съм се много пъти в Испания“

10:10, 15 фев 22 / Големите кавички 25 1946 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата: Пици, вестникарски изрезки и стари тапети

„Единственото общо с моето име във въпросните медийни публикации е, че ме има на снимка. Аз съм се снимал много пъти в Испания“. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира думите на премиера Кирил Петков, че в доклада от испанското разследване за „Барселонагейт“ има снимки на Бойко Борисов.

Испански доклад за изпрани 5 млн. евро в „Барселонагейт“: Борисов отрича

И поясни, че има снимки „от парада в Аликанте, където пред 50 хиляди полицаи ми връчиха Червения кръст на испанската полиция за работата между българските и испанските служби, които тогава работеха“. „След това главният им секретар ми връчи Жезъла на испанската полиция. Първият премиер, с който се срещнах беше Сапатеро в Мадрид, после с Мариано Рахой, после с Педро Санчес. Така че снимки имам много“.

„Едно време са казали като няма хляб дайте им зрелища. Сега претоплят скандал, с който искат да ме забъркат. Нито съм имал къща в Барселона, нито имоти, нито имам, нито ще имам. Живея в Банкя -  там, където съм се родил и където влачиха ковчези. И сега си живея там“, каза още Борисов.

За внушенията, които се правят, дори не ми дават възможност да си наема адвокат да се защитавам. Защото за снимка какво да се защитавам?“, коментира лидерът на ГЕРБ.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 10:49, 16 фев 22

Ами разкажи на хората коя е мата хари и защо се опитва да те ннатопи/

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама