Шварценегер неузнаваем в ролята на Зевс

18:35, 10 фев 22 / Любопитно 25 2302 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Терминаторът Арнолд Шварценегер влиза в поредно ново предизвикателство за ролята си на Зевс, като част от реклама за BMW. Автомобилната компания пуска две нови електрически превозни средства в САЩ следващия месец.

Рекламата - режисирана от два пъти номинирания за Оскар режисьор Брайън Бъкли, показва 74-годишната холивудска звезда да гледа далечни светове. Актрисата Салма Хайек играе съпругата му – богинята Хера.

Забавната 60-секундна реклама, която ще бъде показана за първи път на Супербоула в неделя (13 февруари) разказва историята на двойката, която се оттегля от планината Олимп в Палм Спрингс, Калифорния, с техния мини пегас домашен любимец на име Пеги, пише БГНЕС. 

Говорейки за работата по рекламата, Арнолд казва: „Рекламата е много забавна и представя Зевс – този легендарен бог на светкавиците, като борец с ежедневната електроника. Едва когато брилянтната му съпруга му подарява изцяло електрическа кола, Зевс е поразен с могъщата сила на електричеството и е напълно подмладен“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама