Кукери ще гонят злите духове на Женски пазар

12:30, 04 фев 22 / София 25 2284 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Първият WeekEnd Pop UP/Женски Пазар ще е тази събота и неделя (5 и 6 февруари) от 10.00 до 18.00 часа на познатото място – Женски пазар.

Организатори са „Пазари Възраждане“ ЕООД - дружеството, което стопанисва Женски пазар и Шеф Йован Яневски от The Holy SMokes, като идеята е да се провежда всеки първи уикенд на месеца. Събитието е продължение на вече станалите доста популярни уикенд пазари.

Женски пазар – модерно градско пространство №1 за 2021 г.

В края на миналата година се проведоха 8 събития от WEEKEND ПАZAР и WeekEnd Pop UP/Женски Пазар продължава концепцията на ръководството на Женски пазар да се случват на неговата територия различни събития, които да променят облика на пазара и да го превръщат в модерно градско пространство, каквито са пазарите в големите европейски градове.

Този уикенд WeekEnd Pop UP/Женски Пазар ще Ви очаква с вкусно авторско барбекю от The Holy SMokes, брънч предложения и сладки изкушения от Indrishe, крафт бири от Sofia Electric Brewery, сгряващи коктейли и топли алкохолни предложения от TATRATEA (алкохолна напитка от чай и билки) и Dead Man's fingers (ром).

Ще има и задължително хубава музика – на живо или DJ. За тази събота (5 февруари) започваме в 13.00 часа с Кукери „Юноши“ от Перник, които ще провокират публиката със специално представление, след това Виктор Макаров ще свири на китара, а след него - Chris McArthur Acoustic, и накрая в 16.00 часа ще забие DJ NENA.

В неделя (6 февруари) организаторите са приготвили интересна програма с няколко мастър класове и уъркошопове за любопитните ни и любознателни гости. Началото е в 13.00 часа с мастър клас от Indrishe – „Easy like sunday... brunch“ - мастер клас с Миряна Петрова за неделна закуска или как да смесиш музиката (на половинката си) в храната. След това, в 14.00 часа е мастър клас Sofia Electric Brewing – „Какво има в крафт бирата” със Симеон от София Електрик. В 15.00 часа идва ред на мастър клас Holy Smokes BBQ  - „Защо в България бъркаме с думата „барбекю“ с Шеф Йован Яневски. И за финал в 16.00 часа - мастър клас и състезание с Атанас Савов и класният ром Dead Man's Fingers / The Gin House.

На събитията през уикенда няма да се изисква зелен сертификат, но ще се спазват всички задължителни противоепидемични мерки. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама