Женски пазар – модерно градско пространство №1 за 2021 г.

10:00, 02 фев 22 / София 25 2314 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Въпреки пандемията и тежките условия на работа за бизнеса, през 2021 г. Женски пазар успя да доближи нивата на заветост на търговските площи от нивата преди появата на коронавируса. Това се дължи основно на адекватното за ситуацията управление, иновативни решения и сериозни усилия за промяна облика на пазара, което доведе до привличане на нова аудитория и превръщането му в модерно градско пространство.

Новият имидж на емблематичния „Женски пазар“

Женски пазар успя да привлече нова аудитория най-вече с провеждането на редица интересни и иновативни събития. Около 20 хил. души се включиха в петото издание на „Бакхус StrEAT Fest” – традиционния фестивал за улична храна. А над 8 хиляди софиянци и гости на столицата бяха привлечени от осемте двудневни фестивала WEEKEНД ПАZAR, които се проведоха през есента. Те предложиха на гостите си както вкусна улична храна от български ресторанти, български стоки и продукти от подбрана подбрана селекция български производители и търговци, така и интересна културна програма. Имаше и традиционни фермерски пазари, които се оказаха любими на младите софиянци, които държат на здравословния начин на живот, включващ употребата на фермерски и био продукти.

Уикендът е по-хубав с WEEKEНД ПАZAR

Освен всичко това, ръководството помисли и за създаването на една по-вълшебна Коледа с изграждането на първото по рода си коледно градче пред НДК. Всички ценители на вкусната храна, качествените напитки, интересните подаръци, печивата и хубавата музика откриха своето ново любимо място. Столична община беше подготвила богата културна програма, която се реализира на сцената на Кино „Кабана“ - всяка вечер имаше музикални изпълнения, включително концерт на Свилен от Остава и на Jeremy?, а през уикендите – богата детска програма.

Иновациите продължават

Продължава активната работа по изграждането на зарядни станции за електромобили на територията на ПП „Женски пазар”. В момента се подготвя конкурсната документация за избор на изпълнител и оператор.

Женски пазар онлайн: родно, вкусно, лесно

Онлайн доставките до дома и офиса от Женски пазар стават все по-популярни. Онлайн платформата www.e-pazar.bg дава възможност на потребители, които не могат да посетят пазарните площадки на дружеството, да получат качествени продукти от производители директно в своя дом или офиса.

Огромен интерес посетителите проявяват към фермерския магазин на територията на „Женски пазар”,  чиято дейност е продажба на фермерски и екологично чисти продукти от селскостопански производители.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама