Президентът се самоизолира, съпругата му е с Covid-19

13:45, 02 фев 22 / Политика 25 1549 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Държавният глава Румен Радев е в самоизолация, тъй като неговата съпруга Десислава Радева е с положителен тест за коронавирус.

Тя е в добро общо състояние. Президентът се чувства в добро здраве, a тестът му  за коронавирус от днес е с отрицателен резултат.

Румен Радев отменя планираните по програмата си срещи през следващите дни, съобщиха от пресекретариата на държавния глава. 

За втори път в рамките на по-малко от месец президентът е поставен под карантина заради контакт със заразено лице. Първия път, Румен Радев се самоизолира след заседанието на КСНС за Северна Македония, след което стана ясно, че председателят на парламента Никола Минчев е с положителен тест за Covid-19. Освен президента за седмица бяха карантинирани още премиерът, министри, депутати и шефове на служби.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама