Бонев: Имам качества за кмет, в „Продължаваме промяната“ виждам потенциални партньори

12:59, 02 фев 22 / София 25 2226 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Общинският съветник в София Борис Бонев смята, че има качествата да бъде „добър кмет на София“, a в „Продължаваме промяната“ вижда потенциални партньори.

Аз лично смятам, че имам качествата да бъда добър кмет на София. Смятам, че с нашия екип от над 300 души професионалисти и експерти, сме доказали през всичките 12 години, в които се борим за една по-добра София, че имаме идеите, имаме решенията“, коментира той пред „Свободна Европа“.

Задава ли се оставката на Йорданка Фандъкова?

Общинският съветник изнесе данни за източване на милиони чрез обществена поръчка за улично осветление в София. Пет институции вече се заеха с проверка на случая, а премиерът проздрави Бонев за направените разкрития.

Източват ли се милиони от осветлението на София?

Според Бонев „Продължаваме промяната“ са едни от потенциалните партньори, с които може да говори за съвместни действия в София. По думите му, за да може София да откопчена от клопката на ГЕРБ и случващото се през последните 15 години, е нужен широк опозиционен фронт.

„Както виждате, на национално ниво се получи подобна четворна коалиция, която в момента прави опит да санира всичко след ГЕРБ, смятам, че София, която е умален модел на държавата, има нужда също от много сериозна обществена подкрепа. Защото част от реформите, които ще са необходими, няма да бъдат популярни“, добави основателят на „Спаси София“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама