„Пам и Томи“: Историята за секс записа на Памела Андерсън и Томи Лий тръгва като сериал

20:00, 06 яну 22 / Любопитно 25 4326 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Появи се първи трейлър на сериала, посветен на бурната връзка между модела Памела Андерсън и барабаниста Томи Лий.

От него става ясно, че в основата на сюжета ще са събитията около разпространяването на секс записа на двойката. Той е направен от тях самите по време на медения им месец през 1995 г., пише ladyzone.bg.

Касетата е открадната от дома на двойката, а на нея покрай другите кадри от медения им месец е и личен запис под завивките. Изтичането на записа след това води до съдебно дело между Памела и компанията, която разпространява касетата. Макар Памела и Томи да печелят делото и сумата от 1,5 млн. долара, те не успяват да спрат изцяло филма. 

Актрисата Лили Джеймс играе ролята на Памела, а Себастиян Стан се превъплъщава в съпруга ѝ Томи Лий. Сет Роугън пък ще е Ранд Готие - човекът, който краде и разпространява видеокасетата със секс записи на двойката. Актьорският състав включва още Тейлър Шилинг, Ник Оферман, Андрю Дайс Клей, Пепи Сонуга, Спенсър Гранезе и Можан Марно.

Сякаш гледаме нещо, което не трябва да виждаме. И това го прави толкова секси", казва един от героите в предстоящия сериал. 

Не е голяма работа? И аз съм на тази касета, същият като теб", казва Томи Лий в трейлъра, обсъждайки изтеглянето на лентата със съпругата си. „Но за мен е по-лошо", отговаря Памела Андерсън, която по това време е на върха на славата си като еротичен модел и звезда от „Спасители на плажа".

Осемте серии, които разкриват историята зад появата на първия секс запис на знаменитости, ще се появи на стрийминг платформата Hulu на 2 февруари. 

Двойката все още не е коментирала по никакъв начин проекта.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама