Жена роди близнаци в две различни години

16:33, 03 яну 22 / Любопитно 25 2646 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Жителка на американския щат Калифорния започна да ражда навръх Нова година. В резултат на това тя има близнаци момче и момиче, едното от които е родено в 23:45 ч., а второто, с разлика от 15 минути, точно в полунощ, съобщи „New York Post“.

Първо се е родило момчето с тегло от 2,8 килограма, „по-малката“ му сестра тежала 2,5 килограма. Тяхната майка Фатима Мадригал призна, че намира за невероятно да има деца близнаци с различни рождени дни и години.

Гинеколожката, която израждало бебетата, нарече случая един от най-запомнящите се в кариерата си.

Новородените на име Алфредо Антонио и Айлин Йоланда не са първите деца в семейство на Мадригал. Тя вече отглежда две момиченца и едно момче със съпруга си Робърт Трухильо, пише БГНЕС.

По-рано стана известно за сиамски близнаци от индийския щат Пенджаб, които имали дарбата да ремонтират техника. Те били назначени на работа като електротехници в държавна компания и започнали да получават две заплати. 19-годишните сиамски близнаци Сохна и Мохна Сингх живеят в сиропиталище в индийския щат Пенджаб, след като живеещите им в Делхи родители ги оставили там. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама