Почина 6-годишното момченце, пребито с метална тръба от дядо си

12:50, 03 яну 22 25 2858 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Почина 6-годишното момченце, което беше бито с метална тръба от дядо си в Монтана. Бабата на детето, която също беше пребита, е в много тежко състояние. Тя е настанена в отделението по реанимация в болницата в града с опасност за живота.

Един загинал и четирима с опасност за живота след битови скандали

Нападението е извършено в апартамент в жилищния квартал „Младост“, където живеело възрастното семейство. 6-годишното внуче било на гости на баба си и дядо си за празниците. След семеен скандал дядото започнал да бие съпругата си и детето. Момченцето е откарано в монтанската болницата в кома с голяма кръвозагуба. 

След побоя 66-годишният мъж опитал да избяга с колата си и да се самозапали. Спасен е и е настанен в Приогов с 30% изгаряния. Автомобилът му е изгорял напълно. Какво обаче е провокирало жестокостта му все още се изяснява, предаде Нова телевизия. 

Почина и простреляната жена от Лясковец

Почина и простреляната от бившия си мъж жена от Лясковец. 51-годишната Даниела Райкова е починала в реанимацията на великотърновската болница, съобщиха от община Лясковец.

Жената беше простреляна на 30 декември от 53-годишния Димитър Грамудов, с който са живели на семейни начала, но неотдавна са се разделили. След като стреля по нея със самоделно оръжие, мъжът се самоубива. Даниела Райкова е била учител по информатика и ръководител на местната театрална школа.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама