Един загинал и четирима с опасност за живота след битови скандали

13:50, 31 дек 21 25 1671 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Мъж от Лясковец е прострелял бившата си приятелка, след което се е самоубил. Жената е в критично състояние във великотърновската болница.

Трагедията се е случила снощи около 20 часа снощи. В полицейското управление в Горна Оряховица е подаден сигнал за намерени мъж и жена в безпомощно състояние пред жилище в Лясковец, предаде БНР. Двойката е открита от случаен минувач, който първоначално чул два изстрела през малък интервал, но помислил, че са фойерверки. 

Доскоро двамата са живеели на семейни начала. Вчера 51-годишната жена е отишла до жилището на бившия си приятел на 53 години. Двамата се скарали и последвала стрелба.

По тялото на мъжа е открита смъртоносна огнестрелна рана в областта на гърдите, а жената е настанена за лечение във великотърновската болница с множество наранявания и опасност за живота, съобщиха от ОДМВР. В близост до мъжа е открито самоделно огнестрелно оръжие.

9-годишното внуче на 53-годишния мъж, е станало свидетел на разпрата им и е видяло кървавата драма, каза пред „24 часа“ наблюдаващият прокурор по случая Мирослав Овчаров от Окръжната прокуратура в Търново.

Работата по изясняване на случая продължава. Образувано е досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура.

Трагедия в Монтана

6-годишно дете и неговата 60-годишна баба са в критично състояние и с черепно-мозъчни травми в болницата в Монтана, след побой с метална тръба от дядото на детето и съпруг на бабата в Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Побоят е станал след битов скандал, около 21.00 ч. снощи, в дома на семейството в жилищен комплекс „Младост“. Пострадалите са с опасност за живота.

Побойникът е установен към 22.30 ч. на улица „Диана“ в индустриалната част на Монтана в колата си. Той е направил опит да се самозапали, при което е обгорял. Полицаите са го закарали в болница и там е задържан за 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 17:33, 31 дек 21

Индийци са сигурно

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама