Даниел Радклиф призна, че бил влюбен в актриса от „Хари Потър“

18:15, 02 яну 22 / Любопитно 25 2588 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Даниел Радклиф, звездата на сериала за Хари Потър, призна, че по време на снимките на филма е бил влюбен в актрисата Хелена Бонъм Картър, която играе Белатрикс Лестрейндж.

32-годишният актьор разказа за тайната си любов в специален епизод, посветен на 20-годишнината от излизането на филма „Хари Потър и философският камък“. В него Даниел в присъствието на 55-годишната актриса прочете на глас любовно послание, някога посветено на нея, разкри списание People.

Актьорите от „Хари Потър“ се събират отново в специален епизод

„Уважаема HBK! (Хелена Бонам Картър) Щастлив съм, че се оказах твой партньор на снимачната площадка и те подкрепях. В смисъл, че всеки път държах кафето ти. Обичам те. Иска ми се да бях роден десет години по-рано, за да имам шанс. С голяма любов. Благодаря ти, че си толкова готина”.

В разговор с актрисата Даниел призна, че първият му опит за истинска връзка се е случил на снимачната площадка на „Хари Потър“: „Всяка част от живота ми е неразривно свързана с Хари Потър. Първата ми целувка беше с човек от снимачната площадка. Първите ми момичета също бяха от тук. По един или друг начин всичко се въртеше около снимките в този проект“.

Даниел не е единственият, който признава след толкова години, че е влюбен в човек от снимачната площадка. Тези дни Ема Уотсън каза, че била влюбена в Том Фелтън, но той се държал с нея като с по-малка сестра

Специалнот издание „Хари Потър 20 години по-късно: Завръщане в Хогуортс“ се излъчи в стрийминг платформата HBO Max на 1 януари. В събирането участват главните звезди на лентата и членовете на филмовия екип. Липсваше само създателката на магьосническата вселена - 56-годишната писателка Джоан Роулинг, която продължава да бъде обвинявана в трансфобия заради коментари в Twitter.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама