Колко печели Марая Кери от „All I Want for Christmas Is You”

15:00, 25 дек 22 / Любопитно 25 3510 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Експертите на уеб портала Celebrity Net Worth, който е специализиран в събирането на данни за финансовите приходи на известни личности, публикуваха любопитна информация за това каква е печалбата на Марая Кери от коледния хит All I Want for Christmas Is You, съобщи Independent.

Те изчисляват, че Кери печели между 450 000 и 750 000 паунда всеки декември от тази песен.

Според списанието певицата печели около 380 000 паунда всяка година от All I Want for Christmas Is Youсамо в Обединеното кралство.

Но тези цифри са приблизителни, тъй като PRS for Music (Дружество за правата на изпълнителите в САЩ) не разкрива точните суми, за да защити личните данни на своите клиенти, включително и тези на Марая Кери.

All I Want for Christmas Is You е една от най-популярните празнични песни на всички времена. Продадена е в повече от 16 милиона копия и неведнъж е оглавявала класациите.

В САЩ например коледният сингъл на Кери е оглавявал класацията Billboard Hot 100 три пъти. Но това се е случвало само преди новогодишните празници, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама