Крис Нот отстранен от хитов сериал след обвиненията в сексуално насилие

20:10, 21 дек 21 / Любопитно 25 2030 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Американският актьор Крис Нот е отстранен от телевизионния сериал „Закрилникът“ заради обвиненията в сексуално насилие срещу него. Това съобщи „Холивуд Рипортър“, като се позова на изявление на Universal Television, продуцентската компания, която стои зад проекта на телевизия CBS.

„Крис Нот вече няма да се снима в нови епизоди на сериала „The Equalizer“, заповедта влиза в сила незабавно“, цитира изданието съвместно изявление на двете компании. В него се уточнява, че актьорът ще се появи в още един епизод, който вече е финализиран.

Обвиниха в изнасилване Тузара от „Сексът и градът”

Решението за отстраняване на Нот от проекта идва четири дни обвиненията, отправени срещу него от две жени. И двете твърдят, че актьорът е извършил сексуално посегателство върху тях - в единия случай в Лос Анджелис през 2004 г., а във втория - в Ню Йорк през 2015 г. Нот отрича, пише БГНЕС. 

Непосредствено след първата обвинителна публикация обаче актьорът загуби няколко договора.

В „Закрилникът", разказ за човек, готов да се притече на помощ на другите, Нот играе ролята на бивш директор на ЦРУ. Най-известен е с участието си в сериалите „Закон и ред“ (Майк Логан) и „Сексът и градът“ (Мистър Биг или Тузара). 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама