Леонардо ди Каприо спаси две кучета в ледено езеро

18:35, 19 дек 21 / Любопитно 25 1590 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Американският актьор Леонардо ди Каприо спаси две кучета по време на снимките на филма „Не гледай нагоре“, хвърляйки се в ледено езеро, за да ги извади, разказаха актьорите във филма в интервю за „Entertainment Weekly“.

Леонардо ди Каприо ще играе зловещ сектант масов убиец

По време на снимките актьорът наел къща, в която живеел с две хъскита. Веднъж един от домашните му любимци, който не е свикнал с факта, че езерата замръзват при студ, тъй като те живеели в Калифорния през цялото време, скочил в замръзналото езеро. Не могъл да се измъкне и Ди Каприо без колебание го последвал в ледената вода. „Второто куче се хвърли да ближе това, което се давеше, и така всички се озовахме в езерото“, разказва актьорът.

Леонардо ди Каприо подкрепи протести срещу изсичането на горите в Румъния

По-рано стана известно, че в Испания служители на Гражданската гвардия (полицейска полувоенна част) са спасили домашен любимец, който бе затънал в почти замръзнало езеро. Кучето гонело пръчка, която му хвърлял собственикът, но ледената кора не навсякъде била дебела и в един момент то попадала в ледена дупка. Не могло само да се измъкне и собственикът му се обърнал за помощ. Пристигналите спасители трябвало да се съблекат и да влязат в ледените води, за да извадят животното, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама