Волен Сидеров се сби в центъра на София

08:20, 15 дек 21 25 2654 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров отново се забърка в скандал и бой в центъра на София. Във видео, публикувано от Недко Кръстев във Facebook, се вижда бившият дългогодишен депутат и общински съветник Волен Сидеров в центъра на „екшън“, блъскане, размяна на удари и крещене между група мъже.

Във видеото се чува как Сидеров крещи: „Научи български“.

Пред OFFNews Сидеров потвърди, че е участвал в инцидента. „Аз постоянно се бия с някого, да. Защо това Ви смущава, аз не мога да разбера. Аз съм известен хулиган. Всеки, който ме предизвика, всеки, който ми каже нещо по мой адрес - неприятно, позорно, обидно...“

Той обясни, че е бил предизвикан: „Минава някакъв и ми казва: „Ей, боклук“. И аз ставам и му шибвам два шамара. Ако иска, да се оплаче от мен. Ако иска, да подаде жалба в СДВР, в новото МВР на Рашков“, каза Сидеров.

„Винаги, когато някой ми каже нещо обидно, аз реагирам. Искам извинение, ако няма извинение, се бия. Това е положението“, обобщи Сидеров.

Работя до 8.00 ч. вечер, за да може като изляза на улицата в центъра на София да гледам това. Да, Волен Сидеров е „биячът“. Потърпевшият е чужденец, отседнал в AirBnb. Сигурно като се прибере в родината си, ще разкаже, че в България е много хубаво. Срам ме е къде живеем на моменти“, пише Недко Кръстев, под публикацията си в социалната мрежа.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 10:35, 15 дек 21

Не е попаднал на някой с рошави гърди да му строши главата

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама