Дженифър Анистън: Холивуд вече не гледа таланта, а популярността в социалните мрежи

18:36, 10 дек 21 / Любопитно 25 1590 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Филмовата и телевизионна индустрия днес не се интересува от таланта, а от броя на последователите в социалните мрежи. Това сподели Дженифър Анистън в интервю за „Холивуд Рипортър“. 52-годишната актриса получи от изданието награда за лидерство, която ѝ се присъжда за нейните професионални успехи и големия ѝ принос за обществото посредством щедри дарения за различни каузи.

52-годишната актриса постигна световна слава като Рейчъл Грийн в сериала „Приятели“, но сега смята, че индустрията се е променила драстично през последните години и сега е по-малко бляскава от когато и да било.

Вече не знам какво е развлекателната индустрия. Не е същата като преди. Тя вече не е толкова бляскава. Постепенно става сбор от последователи на Tik-Tok и Instagram... За да остана актуална, трябва да се присъединя към Tik-Tok“, каза тя с лека ирония.

Дженифър всъщност се присъедини към Instagram през октомври 2019 г., много по-късно от други знаменитости, и бързо достигна един милион последователи. Тогава тя призна, че като цяло обича да общува с феновете си, пише БГНЕС. 

Това, което таблоидите и медиите преди правеха с личния живот на знаменитостите, сега го правят обикновените хора… Сега просто има социални мрежи. Все едно медиите подадоха меч в ръцете на всеки един случаен човек, дадоха им позволение да тормозят останалите в секцията с коментари. Така че реално нищо не се променило, само щафетата е в други ръце. Не знам откъде идва тази жилка злоба в обществото. Понякога се чудя какво я подхранва“, коментира още тя.

Дженифър Анистън пуска собствена марка продукти за красота

Затова актрисата опитва да „изчезва“ от социалните мрежи, колкото е възможно повече и е благодарна на близките си приятели.

Преди приемах всичко много лично, слуховете за бременността ми, коментарите, че съм предпочела кариерата си пред децата. Никой няма идея какво се случва с мен, в личния ми живот, никой не знае дали нямам някакъв медицински проблем. Не знаят нищо, затова е толкова обидно“, допълва тя, цитирана от „Площад Славейков“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама