Големите кавички

13:50, 10 дек 21 / Големите кавички 25 2473 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (29 ноември - 3 декември)

МВР ще помогне на Борисов да си спомни коя е Мата Хари. Това обяви служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков в интервю за „Сега“.

„Делото за кюлчетата и пачките в чекмеджето на Борисов и отгоре върху тях личното му оръжие е една история, чието разследване е осуетено от самата прокуратура. Между другото аз съм го виждал (бел. ред. пистолета) и твърдя, че това е неговото оръжие и няма никаква манипулация в тези фотоси.

Да твърди прокурорката, че не могло да се изследват банкнотите и кюлчетата злато – по-лесно е да се каже така: „Не искам да разследвам тези факти и не искам да разследвам откъде бившият министър-председател разполага с близо 2 млн. евро в нощното си шкафче и няколко кюлчета злато между тях за гарнитура“, коментира Бойко Рашков.

Служебният вицепремиер посочи, че и МВР търси Мата Хари – мистериозната жена, която според Борисов е автор на снимките от спалнята му. До този момент лидерът на ГЕРБ пази самоличността ѝ в тайна сс аргумента, че не е джентълменско да я разкрива.

„Много се надявам, че нашите проучвания и в тази насока ще доведат до успех. Ще помогнем на г-н Борисов да си спомни. Примерно откъде има тези евра, защото ако един министър-председател получава по 5-6-7 хил. лв. заплата на месец, в никакъв случай дори за 10 години управление е невъзможно да придобие толкова пари само в нощното си шкафче“, добави Рашков.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 09:03, 12 дек 21

А Рашков кога ще бъде разследван за 19те си имота??

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама