Алек Болдуин отрича да е натискал спусъка

19:15, 03 дек 21 / Любопитно 25 1833 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Алек Болдуин призна, че актьорската му кариера може би е приключила след фаталното прострелване на операторката Хътчинс на снимачната площадка на филма „Rust“.

На въпроса дали инцидентът няма да сложи край на кариерата му в киното Болдуин отговори: „Може и да е така“, но добави че „не му пука” за това. 63-годишният актьор даде интервю за Джордж Стефанопулос от ABC News.

Звездата също така заяви, че „не е натиснал спусъка“ на пистолета по време на инцидента на 21 октомври в Ню Мексико. „Някой е сложил боен патрон в пистолета“, каза той. „Знам, че това не съм аз“.

Първи думи на Алек Болдуин след фаталния инцидент

Болдуин е най-известен с изпълненията си във филми като „Glengarry Glen Ross“ и „The Hunt For Red October“, както и с превъплъщението си като Доналд Тръмп в американското скеч шоу „Saturday Night Live“, припомня БГНЕС.

Интервюто за ABC беше излъчено в САЩ в четвъртък вечерта. „Не знам какво се е случило на тази снимачна площадка. Не знам как този куршум е попаднал в пистолета. Не знам“, повтаряше Алек Болдуин. „Но аз стоя зад това да направим всичко, което ще направи по-малко вероятно това да се повтори“.

Актьорът заяви, че по време на репетицията на 21 октомври Хътчинс е направлявала всяко негово движение.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама