Скалата иска да бъде следващия Бонд

19:25, 18 ное 21 / Любопитно 25 1704 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

След като най-известният шпионин в света Джеймс Бонд се играеше от Даниел Крейг в продължение на 15 години, търсенето на негов наследник продължава.

Към досегашните мераклии се присъедини и Дуейн Джонсън Скалата, който вярва, че трябва да стане тайния агент, за да продължи семейната традиция и връзката с поредицата.

Даниел Крейг получи същия чин като Джеймс Бонд

Бих искал да последвам Крейг и да бъда следващия Бонд“, обяви Скалата пред „Ескуайър“. Джонсън добави също, че неговият дядо Питър Мейва се е появил в „You Only Live Twice“ – петия филм за Джеймс Бонд.

Дядо ми беше злодей в Бонд. Много, много готино“, коментира той. Но звездата от „Завръщане в Джунглата“ настоява, че не иска да играе злодея на Бонд.

Не искам да бъда злодей. Трябва да бъда Бонд“, каза Джонсън.

След като Крейг напусна знаменитата поредица, има много спекулации кой ще го замени. Британски звезди като Хенри Кавил, Том Хопър и Том Харди са спрягани като потенциални нови агенти 007, а филмовият продуцент Барбара Броколи потвърди, че Бонд ще остане мъж.

„Може да бъде от всяка раса, но ще бъде мъж. Вярвам, че трябва да създадем нови роли за жените, за силните жени. Всъщност не ме привлича идеята за жена, която играе мъжка роля. Жените са много по-интересни от това“, посочи тя, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Elodie Kowalski 02:31, 19 ное 21

Големи или неочаквани разходи могат да се промъкнат на всеки. Получаването на личен заем за неочаквани финансови затруднения може да бъде трудно, дори без лоша кредитна тежест да ви тежи. Къде можете да отидете, когато имате нужда от заем в цяла Европа? Отговорът е CREDITMUTEL чрез [email protected]!

Когато на прага ви се появят неочаквани разходи, оставете CREDITMUEL да ви помогне да намерите покритие. Заемът от тази страхотна организация може да бъде решението, от което се нуждаете , за да не бъдете претоварени, когато разходите за ежедневния живот започнат да се трупат. Днес ви е предложено перфектно решение, кандидатствайте за заем днес от 3000 до 5000000 евро с годишна лихва от 5%. Възползвайте се от възможността веднага и се свържете с нашата поща за бърз отговор чрез [email protected]. Ние сме винаги отворени.

Животът може да бъде труден и затова сме тук, за да намалим натиска. Вземането на заем чрез CRREDITMUTEL е супер бързо и лесно. Независимо дали става въпрос за личен заем, заем за кола или бизнес заем, нашата цел е да бъдем най-добрият онлайн заем в Европа. Насладете се на нов и по-добър начин да вземете заем, когато се свържете с нас чрез [email protected].

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама