Смърт на снимачната площадка на „Индиана Джоунс 5“

20:00, 04 ное 21 / Любопитно 25 2031 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Член на екипа на „Индиана Джоунс 5“ е починал на място по време на снимките на филма. Ник Купак е починал на 54-годишна възраст от естествена смърт във Фес, Мароко, където е трябвало да бъдат заснети големи каскади за предстоящия филм, съобщава „Сън“.

Алек Болдуин уби жена и рани мъж с пистолет от реквизита

Купак е отговарял за сглобяването на декорите и е бил ветеран във филмовата индустрия, с десетки публикации в IMDB.

Той е работил по „Джурасик парк“, „Круела“ на „Дисни“, „Бриджит Джоунс“, „Х-Мен“ и „Шифърът на Леонардо“, преди да се присъедини към екипа на филма с Харисън Форд. Първото участие на Купак на екран е през 2000 г. в телевизионния минисериал „Десетото кралство“, а най-новото му участие е във „Венъм 2“, който излезе тази година, предаде БНР.

„Дисни“ отлага премиерите на най-чаканите заглавия

По-рано продукцията беше спряна от снимки, след като Харисън Форд получи травма на рамото.

Тогава източник заяви: „Това е последното участие на Харисън в ролята на Индиана и всички си мислеха, че всичко ще бъде наред. След първоначалните забавяния всички бяха готови за работа. Но сега Харисън се е контузил и това е по-лошо, отколкото се предполагаше“.

Все още неозаглавената пета част от поредицата е режисирана от Джеймс Манголд и претърпя голямо забавяне заради пандемията от коронавирус, като очакваната през юли 2022 г. премиера сега се отлага за юни 2023 г.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама