Навреме за Коледа: Излиза „Сам вкъщи 6“

18:35, 16 окт 21 / Любопитно 25 4096 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Филмът „Сам вкъщи“, станал емблематичен с излъчването в почти всички страни по света с настъпването на Коледа, получи шестото си продължение и ще бъде показан на 12 ноември в платформата „Disney+“. Сюжетът на филма е почти копиран от първата част, само момчето сега се казва Макс, семейството пътува без него до Токио, а злодеите са различни от оригинала, тоест те са жена и мъж.

Интересното е, че ченгето в това продължение се казва Макалистър, както се казваше Кевин Макалистър, героят на първите два филма „Сам вкъщи“. В главните роли са Арчи Йейтс (момчето Макс), Ели Кемпър (Пам, жената злодей), Роб Делейни (Джеф, мъжът злодей), Айслинг Би (Карол, майката на Макс) и много други, пише БГНЕС.

Мнозина се чудеха дали Маколи Кълкин, изиграл Кевин Макалистър, ще играе в новото продължение. Отговорът дойде лично от Маколи. „Здравейте всички. Често получавам този въпрос, затова отговарям: НЕ СЪМ в новото продължение на „Сам вкъщи“. Пожелавам късмет на всички участващи“, написа актьорът.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама