Голяма част от София остава без топла вода два дни

13:30, 08 окт 21 / София 25 1160 Шрифт:
Ирина Иванова

Голяма част от абонатите на „Топлофикация София“ ще останат два дни без топла вода. Причината - неотложен ремонт на газопреносната мрежа на „Булгартрансгаз“.

От 8.00 часа на 10 октомври (неделя) до 8.00 ч. на 12 октомври (вторник), ще се преустанови временно подаването на природен газ към ТЕЦ „София“, ОЦ „Земляне“ и ОЦ „Люлин“ и съответно подаването на топлинна енергия към потребителите, захранвани от посочените централи, съобщиха от „Топлофикация София“.

„Топлофикация“ е изгубила четвърт милиард лева за 5 години

Извънредните ремонтни дейности са неотложни и се извършват във връзка подготовката и осигуряването на максимална степен на надеждност на националната газопреносна мрежа за есенно-зимния сезон, допълват от столичното топлофикационно дружество.

Днес „Изток“ е без вода 

Авария спря топлата вода днес и в част от жк. „Изток“ - района между бул. „Драган Цанков“, ул. „Незабравка“ и бул. „Самоков“, част от Центъра - в участъка между ул. „Княз Борис“, ул. „Алабин“, бул. „Витоша“ и ул. „Кърниградска“, както и жк. „Люлин“ 2.  

Очакваното възстановяване е в 17:00 часа. 

Има ли опасност софиянци да останат без топла вода и парно?

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 JULIETTE G. 13:23, 22 окт 21

добро утро !

аз съм търговец и собственик на два големи склада за дистрибуция на хранителни продукти, като също така имам специален краткосрочен и дългосрочен заемане на капитал, вариращ от 1200 до 48 000 евро за всяко сериозно лице, което иска това заем от пари за потребление, наем, недвижими имоти , здравно осигуряване, Кола, брак, пътуване, развод, преместване, недвижими имоти или коли под наем, платена сметка, семейни помощи, пари в брой, работа в градината, домашна работа, създаване на работилница, бизнес, подготовка за нова майка, бременност или училище.

Хората, които са защитени да банкират, също могат да изпращат своите искания за парични заеми.

За да кандидатствате за тази конкретна помощ за паричен заем, трябва да изпратите писмо, даващо максимална точност на целта за този паричен заем, като някои от тези справки по -долу :

име : ............
първо име : ............
Дата на раждане : ............
Място на раждането : ............
Улица : ............
Пощенски код : ............
Град : ............
Регион : ............
отдел : ............
Страна : ............
професия : ............
Метод за възстановяване на средства : ............
Месечен вход : ............
Сума в паричен заем : ............
Прогнозна производител на паричния заем
Цел на паричния заем : ............

изпратете пощата с искане на паричен заем чрез личния ми контакт : [email protected]

Време за реакция : 5 до 10 минути. Това е много бърз паричен заем от човек на човек без банка. Наличност на пари по банкова сметка или кредитна карта : сега след разглеждането на заявката. държава, разрешена само в България, Франция и Белгия.

Г-жа JULIETTE GOULETTE е сертифицирана и упълномощена от гражданското право да отпуска пари на БЪЛГАРСКИ, ФРЕНСКИ, БЕЛГИЙСКИ физически лица.

Благодарение на доверието, което ми оказахте от 2003 г. до днес.


Ще се видим скоро и ще бъдете добре !


Индивидуално кредитиране на пари

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама