ДПС продължава да подкрепя Пеевски

12:18, 08 окт 21 / Политика 25 1822 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

ДПС не е ревизирало отношението си към бившия си депутат Делян Пеевски, след като излезе информация от международното разследване „Пандора пейпърс“, според което не е декларирал три свои офшорни фирми. Това стана ясно от изказване на лидера на движението Мустафа Карадайъ. Според него всичко е декларирано и той не вижда нищо неясно, пише БНТ.

Пеевски бе на разпит в ДАНС

Централното оперативно бюро на ДПС взима решение коя ще е кандидат президентската им двойка за изборите на 14 ноември, тази неделя. Карадайъ припомни, че Централният съвет на ДПС е решил да издигне свои кандидатури и в неделя предстои ЦОБ и Централният предизборен щаб да вземат решенията за това кои ще са кандидатурите, съобщи Нова телевизия.

На въпрос дали е възможно кандидатът на ДПС за президент да бъде преподавателят по конституционно право проф.Георги Близнашки, председателят на ДПС Мустафа Карадайъ коментира: „Не противоречи на законите на физиката“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама