След 6-годишна пауза: Адел се завръща с нова музика

18:30, 06 окт 21 / Любопитно 25 1907 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Поп певицата Адел пусна първи откъс от новата си музика след 6-годишна пауза. Звездата публикува 21-секунден тийзър в социалната мрежа Twitter, който разкрива, че заглавието на новата ѝ песен е „Easy On Me“.

Краткото видео вече е гледано над 12 милиона пъти за първите часове след неговото споделяне в социалните мрежи. Премиерата на сингъла ще се състои на 15 октомври, а скоро след това се очаква да се появи и четвъртият албум на британската певица.

Тийзърът идва няколко дни след като числото 30, каквото се предполага че ще бъде заглавието на новия албум на Адел. То беше прожектирано върху част от най-известните сгради в света. Сред тях бяха Лувъра в Париж и Колизеума в Рим, пише bTV. 

Предишните албуми на Адел бяха озаглавени „19“, „21“ и „25“ на важни години в нейния живот. Последният й албум „25“ излезе през ноември 2015 г.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама