Модерни раници - какви стилове на раници ще носим този сезон?

18:00, 29 сеп 21 / Любопитно 25 1672 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

През последните години всички залагаме много повече на удобството. Това се отнася не само до облеклото, което избираме да купим, или пък обувките. Комфортът се определя и от всички онези аксесоари, които използваме в нашето ежедневие. Основно място в тях има чантата, тъй като по своята същност тя ни помага да пренасяме всичко онова, което ще ни бъде необходимо, когато сме далеч от дома. Поради тази причина все по-рядко залагаме на малките чанти, тъй като те събират в себе си прекалено малко вещи, колкото и привлекателно да изглеждат. От друга страна обръщаме повече внимание на големите и удобни чанти, с които всичко за нас е доста по-лесно. Най-купуваните чанти през последните години са раниците, а днес ще ви разкажем защо това е точно така.

Защо раниците са най-предпочитаният модел чанти през последните години?

В последно време нещата, които взимаме с нас, драстично се увеличиха. С това се повишава и нуждата ни от по-голямо пространство в нашата чанта и затова прибягваме към раниците. Освен това, те са и изключително удобни, защото можем да ги носим на гърба си, а ръцете ни да бъдат заети с пренос на друг товар, например. Също така с тях можем да караме и колело или електрическа тротинетка, а това позволява да живеем един по-здравословен начин на живот, доверявайки се на този тип придвижване. Все по-често виждаме и поместването на любимите раници в едни елегантни и официални визии, което засвидетелства бъдещето на този тип чанта.

На какъв стил раница да се спрем през предстоящата есен?

През последните години актуални бяха кожените раници. Но опитът показва, че голяма част от тях не успяха да издържат дълго време на различното натоварване, което им оказваме. Често ги надценяваме и те ни предават в най-неочаквания и неудобен за нас момент. Ето защо тази година виждаме, че тенденциите се отклоняват и поемат по пътя на текстила.

Текстилните раници ще бъдат едни от най-предпочитаните през предстоящата есен. Те са направени от различни нюанси, благодарение на което стават подходящи за различни визии и внасят свежест в сивото ни ежедневие. Освен всичко друго е установено, че са и доста по-устойчиви на натоварване. Това ги прави добър избор не само за нашето ежедневие, но и за разходки в планината и излети през почивните дни. Те могат бързо да се превърнат в наш верен съюзник в ежедневието ни и да бъдат неотлъчно до нас във всяка една визия, с която изберем да прекараме още един ден.

Какви други чанти ще бъдат актуални през този сезон?

За да разберем какви ще бъдат тенденциите, е редно да се обърнем към едни от актуалните електронни платформи за пазаруване. Те ни предоставят най-актуалните модели за предстоящия сезон и лесно можем да се ориентираме върху какво точно трябва да се спрем. Така например в Obuvki.bg виждаме, че освен раниците, добър избор ще бъдат и мъжките чанти за кръста. Също така не забравяйте, че един спортен сак никога не е излишен, особено ако сте фенове на тренировките и фитнес клубовете.

Каквато и чанта да изберете, знайте, че удобството трябва да бъде на първо място. Ако тя не успее да събере всичките ви принадлежности, тогава нямате нужда от нея и трябва да се ориентирате към нещо с по-големи размери. Винаги следете тенденциите и избирайте само онези модели, които ще привлекат вниманието на хората около вас. Само така ще се чувствате модерни и елегантни.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама