Met Gala събра знаменитости от цял свят

19:30, 14 сеп 21 / Любопитно 25 1839 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Знаменитости от всички краища на света се събраха в Ню Йорк за едно от най-големите събития в модния календар - Met Gala. Благотворителният бал има за цел да събере средства за музея „Метрополитън“ и Института за художествени костюми.

Пет знаменитости, които никога не са присъствали на Met Gala

Спазването на епидемични мерки и носенето на маски не попречи на знаменитостите да заложат на разкоша и блясъка. Сред най-ярките на червения килим бяха Ким Кардашян, тенис звездата Серина Уилямс и певицата Дженифър Хъдсън.

Като водещи на събитието си партнираха Били Айлиш, заедно с японската тенисистка Наоми Осака, актьорът Тимати Шаламе и младата поетеса Аманда Горман, пише bTV. 

Гостите бяха лично посрещани от Анна Уинтур, организатор на събитието и главен редактор на списание „Вог“. Името на тазгодишната церемония беше „In America: A Lexicon of Fashion“, а Met Gala беше много по-малка и интимна в сравнение с предишните години. Дрескодът бе „American Independence“ („Американска независимост“), предаде БГНЕС. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 hotfilmcomua 00:13, 28 окт 21

антиснег

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама