Големите кавички

09:30, 13 сеп 21 / Големите кавички 25 2464 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (6 - 10 септември)

В момента, в който стане дума за г-н Гешев много депутатски сърца се оказват заешки и много колена омекват рязко. С очите си виждам как хора, които в медиите декларират как ще се борят срещу него и една изключителна смелост да участват в промяната на Закона за съдебната власт, за преместването на Бюрото за защита в Министерството на правосъдието, рязко започват да липсват от комисии, да не искат да се подпишат за извънредно заседание на НС, в зала да гласуват в т.нар. коалиция „Гешев“. И това е изключително разочароващо“, заяви депутатът от „Демократична България“ Ивайло Мирчев по повод случилото се в петък в правна комисия при приемането на закона за преместването на Бюрото за защита от главния прокурор на подчинение на Министерството на правосъдието.

Ще заседава ли извънредно парламентът заради охраната на Гешев?

Очаква се законопроектът да бъде гледан в зала в сряда, ако парламентът не бъде разпуснат от президента преди това. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама