Докладва ли Гешев на пиара на Борисов?

13:26, 11 сеп 21 / Политика 25 3021 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Кадри на мъж, силно наподобяващ главния прокурор Иван Гешев, който си разменя лични съобщения с усмивки с контакт под името „Pi ar Sevi Boiko“, станаха истинска сензация в социалните мрежи. По скандалното обаче е, че това вероятно се е случило по време на заседанието на правна комисия вчера. На него се обсъждаше закриването на спецсъда и контрола върху Бюрото по защита на свидетелите към главния прокурор.

В комисия: Бюрото за защита преминава към Министерството на правосъдието

Снимките бяха публикувани вчера вечерта във Facebook първо от Явор Божанков от БСП, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от Изправи се.БГ! Ние идваме!“. 

„С мъка признавам, че никой не е направил повече за съсипването на Борисов и ГЕРБ от Иван Гешев. Свали ГЕРБ от власт. Стана обединителен фактор за политически несъвместими субекти. Днес с чата си по време на комисия с ПР-а на Бойко заби поредния пирон. С този едър шрифт и изчерпателното описание, Гешев заслужава едно голямо браво. Браво, Иване“, написа Божанков.

„Докато обсъждаме зaкона за бюрото не само герп/дпс са се пльоснали по корем. Главния каскет на републиката също, докладвайки своевременно на КОЙ? Правилно. На „Pi ar Sevi Boiko“ Да си знаете, не друго“, коментира Хаджигенов в своя пост. 

По-късно Радостин Василев от „Има такъв народ“ също публикува две нови снимки от друг ъгъл, като на една от тях се вижда по-ясно, че това вероятно е Иван Гешев. 

„Сашо Николов от ГЕРБ (15 МИР Плевен) днес в правна комисия чете от листче неща, които не разбира, за да спасява положението. След него беше Ангелкова и за нея е втората усмивка. Те не са заедно и не си съдействат. Хич! Пълен срам“, възмути се той. 

Гешев: Случва се юридическа катастрофа

Под „Pi ar Sevi Boiko“ вероятно се има предвид пиарката на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов – Севделина Арнаудова. Тя е известна като дясната му ръка, като е неизменно до него по време на пътуванията в чужбина и в страната. Докато той бе на министър-председателския пост тя винаги излъчваше и лайв видеа от джипа и срещите му.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама