Коя е най-стилната кралска особа в Европа?

16:40, 28 авг 21 / Любопитно 25 2934 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Светското списание „Татлър“ избра Беатрис Боромео от Монако за най-елегантната кралска особа в Европа, съобщи в. „Дейли мейл“.

Съпругата на Пиер Казираги е на 36 години. Тя измести за титлата британките Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, испанската кралица Летисия и нидерландската Максима благодарение на „слабостта си към „Валентино“, „Армани Приве“ и „Шанел“.

Беатрис е дъщеря на италианския аристократ дон Карло Фердинандо. Семейството ѝ притежава Боромейските острови в Лаго Маджоре от 16-и век. Тя е работила като политически журналист и документалист, преди да се омъжи за сина на принцеса Каролина от Монако. На сватбата си през 2015 г. тя се появи в четири елегантни рокли - две „Валентино“ за гражданската церемония и две „Армани Приве“ за църковната, припомня БТА.

Графиня Беатрис вече роди две деца, но фигурата ѝ е непроменена. Тази година тя стана посланичка на „Диор“.

Семейство Боромео има близки връзки с модна къща „Валентино“. Чичото на Беатрис - граф Матео Марзото, е бивш неин директор.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама