Поредна рокада в „Автомагистрали“

14:51, 04 авг 21 25 3243 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Отново смяна в ръководството на „Автомагистрали“. За изпълнителен директор на дружеството е назначен инж. Иван Станчев, който до този момент бе в Съвета на директорите. Досегашният директор – инж. Валентин Вълков, пък става член на Съвета, чийто председател продължава да бъде Десислава Христова.

Рокадата е вследствие на направена промяна на Устава на „Автомагистрали“, с която изпълнителният директор и председателят на Съвета на директорите управляват дружеството заедно и поотделно, обясниха от дружеството.

Край на сагата: „Автомагистрали“ вече с ново ръководство

Това е поредната промяна на ръководния орган на „Автомагистрали“, откакто президентът Румен Радев назначи служебно правителство. Регионалният министър Виолета Комитова се опита да смени борда още с встъпването си в длъжност. Предишният директор – Стоян Беличев, обаче обжалваше пред съда и смяната се проточи със седмици.

„Автомагистрали“ се прочу скандални ин-хаус поръчки за милиарди по изграждането на АМ „Хемус“ и укрепването на свлачища, които са доведени до никъде.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама