Жан Клод ван Дам стана неволен „съучастник“ в обир

15:00, 31 юли 21 / Любопитно 25 3500 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Френската полиция издирва крадец, който откраднал скъпоценни камъни на стойност 2 до 3 милиона евро от бижутериен магазин в Париж и избягал, преди да прозвучи алармата. Интересното е, че полицията не може да намери свидетел на улицата, защото всички са гледали към Жан-Клод ван Дам, който бил в съседния ресторант, съобщава РТС.

Крадецът избягал с електрическа тротинетка, след като заплашил персонала на бижутерийния магазин „Chaumet“ близо до „Шанз Елизе“.

Околните камери заснели сивокос крадец в светлосив костюм, бяла тениска и вратовръзка, който пристигал в бижутерския магазин в 17:10. Малко след това той бил заснет как излиза от бижутерийния магазин с бяла чанта в ръка и тръгва със зелен тротинетка.

Продавачите казали на полицията, че той се е престорил, че се интересува от различни образци скъпоценни камъни, преди да извади ножа. При грабежа няма пострадали.

Интересното в целия случай е, че въпреки че имало хора на улицата, перфектното бягство е подсигурено от легендарния актьор и майстор на бойните изкуства Жан-Клод ван Дам, който привлякъл вниманието на хората на улицата.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама