Правителството готви още разкрития „за милиарди“ за управлението на Борисов

10:47, 29 май 21 / Политика 25 4106 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Правителството готви още разкрития „за милиарди“ за управлението на Борисов, обяви неговият говорител Антон Кутев.

„След Българската банка за развитие ще погледнем и други структури, където нещата са ужасяващи. Навсякъде става дума за милиарди. Това няма как да го изведеш на повърхността с тези служби. През следващата седмица ще започнат да излизат първите по-сериозни неща. Вредите, които е нанесло управлението на Борисов във финансов аспект са по-големи от вредите, които нанесе бандитската приватизация и това ще се разбере. Става дума за въвеждане на ред. Съпротивата е голяма, а времето – малко“, каза Кутев пред БНТ.

България се ръководи от натовски генерали, а не от руски шпиони

България се ръководи от доказано натовски генерали и затова опорката на ГЕРБ с това, че службите се обезглавяват като наказание за разкритата руска шпионска мрежа няма как да мине, коментира още Кутев. „Аз също дълги години съм писал опорки като медиен съветник в БСП и мога да кажа, че тази - как вече нямало да се гонят руски шпиони, е най-смешната, която съм чувал“, обяви той. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 14:34, 29 май 21

Генерали ама истински не като някои от капитан и майор от запаса директно генерал

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама