Професии, които могат да унищожат брака

15:20, 29 май 21 / Любопитно 25 3825 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Стресът, дългото работно време и раздвояването заради професията - всичко това се отразява на личния живот.

Американският статистик Нейтън Джей анализира процента на разводите в различни групи професии и установява, че най-застрашени са хората, които имат една от тези професии.

Барман

52,3% от барманите са разведени, главно поради работното време. Ако сте във връзка с мъж или жена, които вършат този вид работа, вечерите ви най-често ще бъдат самотни. Освен това работата включва контакт с голям брой хора, често под въздействието на алкохол, като всичко това може да доведе до изневяра.

Стюардеса

Поради естеството на работата, стюардесите често са далеч от дома и партньорите си, а личният живот се свежда най-вече до излизане с колеги и в чужбина. Това създава проблеми в брака и чести изневери. Статистиката на Американското статистическо бюро показва, че цели 50,5% от връзките на стюардесите се провалят.

Зидар/строител

Тежкият физически труд по всяко време на денонощието струва енергия и нерви, което се отразява на отношенията. Това обяснява процента на разводите тук - 50,1%, пише БГНЕС. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама