Тузара ще участва в новия „Сексът и градът“

18:20, 28 май 21 / Любопитно 25 3698 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Въпреки че първоначално беше съобщено, че Крис Нот (известен като „Тузара" в поредицата) няма да се снима в новите епизоди на „Сексът и градът", HBO обяви, че е настъпила промяна.

Известният актьор е подписал договор и скоро ще започне работа на снимачната площадка.

Нот се е съгласил да участва в снимките на новия сезон, който се казва „And Just Like That“. Той ще повтори ролята на Тузара, но все още не е известно дали ще се появи във всичките десет епизода на сериала.

Радвам се, че Нот ще се присъедини към снимките на новите епизоди от поредицата. Как бихме могли да снимаме нова глава в тази история без него“, каза продуцентът на сериала Майкъл Патрик Кинг, цитиран от БГНЕС.

Избраха новото попълнение в „Сексът и градът“

Култовият сериал се завръща с едно голямо изключение - на екран няма да видим Ким Катрал и героинята й Саманта. Приятелките все пак ще бъдат четири. Очаква се четвъртият персонаж да бъде актрисата Сара Рамирес, която е комедиант с мексикански произход. Най-известната ѝ роля е на д-р Кали Торес от сериала „Анатомията на Грей“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама