Издадена е заповед за арест на Мерилин Менсън

18:30, 26 май 21 / Любопитно 25 4558 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Заповед за арест на певеца Мерилин Менсън е издадена от американската полиция. Тя е заради две обвинения в нападения, които не са сексуални.

Едното е повдигнато от оператор, работил на концерт на музиканта през 2019 г. Според властите в щата Ню Хемпшър певецът е наясно с издадената заповед за задържане „от известно време“, но и досега не се е предал.

Ако бъде признат за виновен, Менсън може да получи около година затвор по всяко от двете обвинения и по 2 хил. долара глоба, пише bTV.

„Тормозеше ме ужасяващо с години“: Обвиниха Мерилин Менсън в сексуално посегателство

52-годишният изпълнител е обвиняван и в тормоз от жени, заради което по-рано тази година звукозаписната му компания прекрати договора си с него.

Бившата помощничка на Менсън Ашли Уолтърс го съди за упражнен сексуален тормоз. Тя подаде жалба срещу бившия си работодател за това, че казвал на приятели, че можели да я опипват и целуват, карал я да работи и по 48 часа без прекъсване. Агентите на Менсън отхвърлиха обвиненията.

Актрисата Евън Рейчъл Ууд също го обвини в тормоз и сексуално насилие, когато преди години имали връзка. Тя се сгоди за Менсън през 2010 г. след дълга връзка, но няколко месеца по-късно годежът бе развален. Актрисата, която е на 33 години и е известна с ролята си в сериала „Западен свят“, се оплака, че е била манипулирана психологически от музиканта и насилвана от него още преди да навърши 20 години. Менсън отхвърли обвиненията и ги определи като „ужасно изкривяване на действителността“.

През февруари звукозаписната компания „Лома Виста рекордингс“ прекрати договора си с Менсън. Името на рок звездата изплува сред това на други звезди насилници покрай кампанията „MeToo“, но разследването срещу него бе прекратено заради липса на доказателства. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама