Художник създаде каньон в подножието на Айфеловата кула

16:00, 23 май 21 / Любопитно 25 4374 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Художник създаде каньон в подножието на Айфеловата кула в Париж благодарение на оптична илюзия.

Големият черно-бял колаж е дело на французина Же Ер. Той е един от най-известните улични художници в света. Произведението на изкуството му ще остане в подножието на Айфеловата кула един месец, за да може всички желаещи да му се порадват и да се снимат със символа на Париж.

Много е хубаво, когато го видях си помислих ,че наистина е зейнала пропаст тук, приближих се и разбрах че е 3D изображение! Много е красиво! Вижте колко много хора идват, за да си направят снимки!“, споделя турист.

Смятам, че това изкуство идва в точния момент, с отварянето на кафенетата и ресторантите. Имам чувстото, че Париж сякаш оживява и е наситина хубаво, че някой е създал тази картина тук до символа на Париж“, смята друг посетител.

Междувременно художникът обяви, че творчеството му ще бъде представено в изложбата „Же Ер: Хроники“ от 4 юни до 3 октомври в галерията „Сачи“ в Лондон, пише Нова телевизия.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама