Продават на търг емблематичната шапка на Индиана Джоунс

15:05, 23 май 21 / Любопитно 25 4467 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Феновете, които нямат търпение да видят следващия филм „Индиана Джоунс“, могат да наддават през следващия месец за собствената му емблематична шапката тип федора. 

Продадоха на търг кичур на Кърт Кобейн

Тя е изработена по поръчка и е носена от Харисън Форд през 1984 г. при заснемането на „Индиана Джоунс и храмът на обречените“. Шапката ще бъде изложена в Холивуд на 29 юни, като прогнозната ѝ цена ще бъде от 150 000 до 250 000 долара.

Очаква се през юни и юли на търг да бъдат изложени още над 1200 холивудски артикула, включително голф количката на Брад Пит от „Имало едно време ... в Холивуд“, пише „The News“.

Цените на холивудските артефакти се вдигат все повече с течение на времето, тъй като се превръщат в утвърдени колекционерски предмети за инвеститори, които търсят натрупване на стойност и наддават срещу богати фенове.

Продадоха на търг яке на Джанет Джексън за над 81 хил. долара

Миналата година костюм на Дарт Вейдър, използван за популяризиране на първия филм в оригиналната космическа сага на Джордж Лукас, беше продаден за 287 500 долара.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама